Bli månadsgivare och sätt demokratin i rörelse!

Skiftet bygger på många människors insatser: underskrifter på en namninsamling, deltagande i en demonstration eller en donation till vårt arbete.

Tyvärr är det bara 0,8% av de Skiftet-aktiva som är månadsgivare. Det betyder att 99% av de som skriver under inte donerar. Därför gör ditt bidrag stor skillnad.

Vi behöver stöd för att namninsamlingarna och kampanjerna på MittSkifte ska bli framgångsrika. Vi är en oberoende organisation och får varken kommunala eller statliga bidrag. Därför är vi istället beroende av donationer från vanliga människor som du.

Varje slant vi får in, blir en bekräftelse på att det vi gör varje dag är bra: att hjälpa engagerade människor i hela Sverige att nå fram och förändra. Du får väldigt gärna stödja oss i detta: du kan säkra framtiden för Skiftet och MittSkifte genom att ge en slant varje månad. På det sättet finns vi där för dig som vill förändra även imorgon.

Det är alltid frivilligt att donera till Skiftet, din underskrift räknas alltid oavsett om du skänker en slant eller inte.

Du kan också donera via:

Swish 123 395 1381 | Bankgironummer 801-8764