TACK! kan du bidra med en frivillig slant till att få ut fler flygblad?

Amazon ska öppna ett lager i Eskilstuna. Först var tanken att vi skulle köpa annonsplatser på stora skyltar. Skyltbolaget vi ville annonsera på vill inte köra våra annonser med hänvisning till att de är "för politiska". Vi blev även stoppade av Eskilstuna Kuriren, de sa dock bara blankt nej utan någon motivering.

Därför samlar vi till att skicka ut flygblad istället. Det är dyrare att nå ut med, men vi tror också det ger en större genomslagskraft. Kan du tänka dig skänka en frivillig slant för detta? Skiftet är en liten organisation som har långt ifrån Amazons ekonomiska muskler.

Vi har en sak de inte har, och det är du och tusentals andra. Tillsammans kan vi ge Amazon en rejäl chans. Kan du skänka en frivillig gåva i formuläret här på sidan?

Nu samlar vi in pengar skicka ut flygblad till Eskilstunaborna. Där vi också redovisar antalet underskrifter från de som står upp mot skurkföretag som Amazon. Var med och bidra du också i formuläret här på sidan.

Det är frivilligt att donera pengar och inget du behöver göra för att din underskrift ska räknas om det är så att du skrivit under kampanjen. Oavsett om du donerar pengar eller gör något annat för att stötta kampanjen så uppskattar vi din insats. Det går också att ge via: Swish: 123 395 1381 Bankgironummer: 801-8764